maanantaina, heinäkuuta 03, 2006

Futissukat

Neulominen kesällä on vähän ongelmallista, koska tykkään kaikkein mieluiten neuloa villaa. Jotenkin tuntuu kuitenkin omituiselta neuloa näillä helteillä villasukkia. Ihan kuin olisi pahan ilman lintu: "Kyllä se talvi sieltä taas tulee, turha riekkua vähissä vaatteissa! Villasukat jalkaan vaan oli keli kuin keli!"

Nämä sukat eivät kuitenkaan ole onneksi ihan tavalliset villasukat. Polvisukat futiksen MM-kisojen aikana; tyhmempikin jo tajuaa yhteyden: futissukat!


















Ohje on Sukkasillaan-kirjasta, joka on tunnettu siitä, ettei ohjeissa mainita neuletiheyttä. Lisäksi käytin suurempia puikkoja kuin mitä ohjeessa suositellaan. Näillä taustatiedoilla jo kokemattomampikin neuloja osaa arvella, että sutta taitaa tulla. Mutta ei, sukat sopivat hämmästyttävän hyvin! Ainoastaan jalkaterän pituudesta pudotin yhden palmikonkierron pois.

Ja vaikka edellisessä postauksessa vannoin, että seuraava reissuneule neulotaan pyöröillä niin pahasti silti näyttää siltä, että futissukka lähtee matkalle mukaan. Kun ei usko niin ei usko.

1 Comments:

Blogger Tikrunmami said...

Upea sukka, joka näyttää tosiaankin istuvan hyvin jalkaan.

Mie meinasin ottaa vinkistäsi vaarin ja ottaa reissuneuleeksi pyöröpuikoilla olevan ylösalaisinpuseron. Se ei vaan ole pikkuneule, niin täytyy lankaa varata kunnolla mukaan.

9:17 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home