sunnuntaina, kesäkuuta 11, 2006

Tuumailua

Shimmer on edennyt, hihat ovat useiden purkamisten jälkeen vihdoinkin sellaiset, että olen niihin tyytyväinen. Hihoja neuloessani mietin pääni puhki sitä takakappaleen kohtaloa. Harmitti turkasesti, koska pidän paljon Shimmerin takakappaleesta. Eikö ole mitään keinoa yhdistää Duetia ja Shimmeriä? Rupesin laskeskelemaan silmukkamääriä ja Duetin raitalangan pituutta ja ilokseni huomasin, että yhden raidan pituuden pitäisi riittää vähintään yhteen kerrokseen. Siispä vastatuuleen ja kokeilemaan!














Nyt on kaikki kappaleet yhdistetty ja tältä se sitten näyttää.














Takakappaleen raidat ovat ihan ok, vaihtokohdat hukkuvat pitsineuleeseen.














Hihat aiheuttavat enemmän ahdistusta. Olkapäille tulee väkisinkin yhden kerroksen raitoja ja ne mietityttävät.

Nyt onkin hyvä miettiä, koska lanka loppui sopivasti. Uusia keriä odotellessa pähkäilen seuraavia vaihtoehtoja. A) Jatkan samalla tavalla ja opettelen pitämään olkapäiden tihuraidoista. B) Puran kappaleet ja neulon ne loppuun yksittäisinä; silloin raidoista tulee leveämmät. C) Yritän unohtaa Shimmerin takakappaleen ja mietin vaihtoehtoista tapaa yhdistää hihat. Tällä hetkellä vahvoilla ovat vaihtoehdot A ja B. Mitä sinä tekisit?

Ps. Tässä vielä esimerkki siitä, millaisia raitoja haluan raitalankaneuleissa välttää (Mallit Moda 3/05):

2 Comments:

Blogger amelie said...

Minusta tuo näyttää hienolta. Ite luultavasti vaan jatkasin ja yrittäisin olla välittämättä tihruraidoista, koska olen sen verran laiska ompelemaan saumoja.

8:40 ap.  
Blogger Tikrunmami said...

Mie miettisin pitkään ja hartaasti vaihtoehtoa B, joka houkuttelisi eniten raitojen kannalta, joskin ehkä päätyisin laiskana sittenkin vaihtoehtoon A

4:15 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home