maanantaina, kesäkuuta 19, 2006

Välitöitä

Shimmerin odotellessa lankakuriirin palveluja jatkoin muita keskeneräisiä neuleita. Eihän multa nyt kutomiset lopu ja jos loppuu niin aloitetaan uusia!

Jotakin jopa valmistui. Ilo oli suunnaton, nämä sormikkaat istuvat käteen vielä paremmin kuin ne edelliset.













Malli: Oma
Lanka: Novita Nalle 70 g
Puikot: nro 3 ja 3,5

Oli ihan pakko aloittaa jokin aivotonkin projekti, koska sormikkaat ja Shimmer vaativat niin paljon tarkkuutta, laskemista, purkamista ja miettimistä.













Jos kerran kaverin lapsi halusi mennä nukkumaankin tällainen pipo päässään niin eiköhän malli kelvanne muillekin. Kyllä tuli tästä lapsesta Ripsun hyvä ystävä! Ps. Huomatkaa muuten: taas on käyttöä lyhyille pyöröille.

Ja koska uusia juttuja on niin kiva aloittaa: ponchon alku äitikälle. Malli löytyi uusimmasta Pirkasta.













En muuten tajua niitä ihailtavia ihmisiä, jotka pystyvät neulomaan yhtä projektia kerrallaan. Itse tarvitsen ainakin kaksi neuletta; haasteellisemman kaveriksi sen aivottomamman. Ihan jo pelkästä vaihtelunhalusta, mutta myös siksi että haasteellisempi kaipaa usein tuumaustaukoja. Toisaalta, olisihan se ihanaa, jos sohvan nurkasta löytyisikin vain yksi mytty näiden neljän sijaan...

2 Comments:

Blogger Tikrunmami said...

Mie jo harkitsin tuota Pirkan pontchoa itselleni, mutta sitten voitti ajatus, että jossain vaiheessa omanlainen malli, kylläkin samalla periaatteella, eli kahdesta kaitaleesta.

Sormikkaat on HIENOT!

10:14 ip.  
Blogger derea said...

Mulla toimii toi yhden työn periaate sillä tyylillä, kun haluan saada työt äkkiä valmiiksi. Tai siis kun ne työt joita aloitan vaikuttaa niin kivoilta, etten mä nyt siinä välissä viitti muita säätää, kun se vie huomiota siltä "päätyöltä" :D

Niinkuin nyt teen neuletakkia ilman ohjetta. Se on just mun tyyppinen ja kokeilujen mukaan pitäis tulla muutenkin aika sopiva. Onhan siinä sitä laskeskeluu ja mittailuu ja purkuukin, mutta ei se mua haittaa :)

(saikohan tästä nyt mitään selvää)

Sormikkaat on tosi kivat :)

10:20 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home