sunnuntaina, heinäkuuta 31, 2011

Kivijärvi - Kouvola - Lemi - Ylihärmä -sukat

Ihana mieheni osti joululahjaksi Knitting on the road -kirjan, mutta sukan sukkaa en ole koko keväänä ehtinyt neulomaan. Nancyn opastamana otin siis reissuneuleeksi villasukat (tosin en sentään ohutta lankaa enkä haastavaa mallia).


Tiedän neulojia, jotka nimenomaan lomilla ehtivät neulomaan kadehdittavan paljon. Minä en. Neulomisen kannalta reissujen parhaimmat hetket osuvat automatkoihin. Mies ajaa, minä tikutan ja pojat kiljuvat takapenkeiltä biisitoivomuksiaan. Valitettavasti tämän kesän reissumatkat kuluivat junassa ja auton ratissa.


Reissusukat
Malli: Nancy Bushin Denmark
Lanka: Novita Nalle ja Nalle aloe vera yht. 75g
Puikot: nro 3


Muuten sukat ovat pilkulleen ohjeen mukaan, mutta romuluisen ja korkean jalkapöytäni vuoksi jouduin lisäämään kiilakavennusten väliin aina yhden lisäkerroksen. Kärjen silmukoinnista tuli myös niin ruma, että vedin vain silmukat ronskisti yhteen. Ja nyt sukat istuvat kuin hanska!Valkkasin lankavarastosta punaisen Nallen jämät ja tiesin heti, ettei lanka riitä. Silti ärsytti käydä ostamassa uusi kerä. Se täytyy kuitenkin todeta, että Nalle aloe vera ainakin liukuu paremmin puikoilla, saas nähdä miltä se tuntuu jaloissa.

2 Comments:

Blogger Tanja said...

Minulla on loman alussa monenlaisia neulontasuunnitelmia mutta lapset ja muu elämä pitävät kyllä huolen siitä että käsitöiden tekeminen jää aika vähälle. Paitsi tietystikin automatkoilla apukuskin paikalla tulee neulottua. Me muuten olimme lomalla muutaman päivän Kivijärven naapurikunnassa, josta olen kotoisin. Onko sinullakin sukua siellä päin?

11:36 ip.  
Blogger Ripsu said...

Moi Tanja! Sukua ei Kivijärveltä löydy, mutta vanhempien kesämökki kylläkin :)

9:27 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home