torstaina, tammikuuta 06, 2011

Vain häntä puuttuu

Jaahas, jospa loppiaisen kunniaksi repäisis ja päivittäis blogin. Elossa siis ollaan, selitykset sikseen.

Kummitytön nallehaalari on jälleen pitkäaikaisprojekti vailla vertaa. Vuonna miekka ja kivi siskoni näki Debbie Blissin nallehaalarin kuvan ja tilasi sen vauvalleen, vaikkei silloin ollut tietoa lapsen tulevasta isästä vauvasta nyt puhumattakaan.Nallepuku
Malli: Debbie Bliss, Novita 4/2000, malli 35
Lanka: Novita Florica (muistaakseni alle 300g)
Puikot: nro 3

Alkutalvesta 2009 sain luvan aloittaa. Vauva kasvoi mahassa hienoilla käyrillä ja koska isäkin on neuvolatädin määritelmän mukaan skrode, kokovalinta 70 cm tuntui oikealta. Pieleen kuitenkin meni. Vauva syntyi etuajassa ja olikin pikkarainen, Bliss taas oli oma itsensä ja haalarista tuli suurenlainen. Vauva olisi mahtunut haalarin lahkeeseen. Korin pohjalle häpeämään koko tekele.


Jouluna 2009 tulipalopakkasten aikaan havahduin todellisuuteen ja kursin neuleen kasaan. Napinläpilista jäi kyllä vähän kaivelemaan, samoin se, että neuleen pinnasta ei tullut niin tasainen kuin mitä olisin halunnut.
Mutta kyllä on kuulkaa haalari kuulemma herättänyt huomiota. Tai sitten se on se haalarin ja söpön kummitytön yhdistelmä. Väliä hällä, kummitäti on silti ylpeä molemmista!

3 Comments:

Blogger Tanja said...

Tuo haalari on kyllä ihana! Minäkin tein tuolla ohjeella haalarin lahjaksi joskus. Ajattelin että ainaoikein-neule olisi armollisempaa kuin sileä oikea mutta samalla tavalla siinä tuntuvat näkyvän käsialan epätasaisuudet. Tosin ei niitä taida muut huomata - itse sitä on vain niin kriittinen omalle työlleen :-)

11:59 ap.  
Blogger Merruli said...

Onpahan mainio ja söpöinen haalari. Ihailtavaa sitkeyttä osoittaa, ettei haalari jäänyt sinne korin pohjalle -onneksi.

11:47 ip.  
Blogger Ripsu said...

Kiitos Tanja ja Merruli! Ja Merruli, suurin haastehan tässä oli saada haalari blogatuksi, siihen kului vain vuosi...

10:33 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home