keskiviikkona, toukokuuta 18, 2011

Plääh

Lamaannuttava neuleplääh takana. Luulin, ettei se ikinä edes iskisi tänne. Yksi syy on ehkä Ravelryn Lankalaatikon UFOjen selätyskampanja, joka ei todellakaan ole ollut vaivatonta valmista. Samalla myös muistin, miksi kyseiset neuleet ovat jääneet korin pohjalle. Säätäminen (= purkaminen-neulominen-purkaminen-eiku oliko se edellinen kuitenkin parempi) vie järjen. Ja myös ilon neulomisesta.


Pojan slipoveri
Malli: Lea Petäjä, Novita 4/2002 (malli 30)
Lanka: Novita Alabama 200g, Novita Virkkauslanka (3-kertaisena) 15g
Puikot: nro 3 ja 3,5


Tämä slipoveri ei kuitenkaan kuulunut UFOihin vaan se on malliesimerkki siitä, miten kaikki menee putkeen. Ei purkamista, ei pähkäämistä, sen kuin tikuttaa ohjeen mukaan eteenpäin. Jopa pään- ja kädenteiden joustimet asettuivat kertaheitolla siististi. Lisää tällaisia!


Onneksi myös edes pari niistä ikivanhoista keskeneräisistä neuleista on joko valmiina tai valmistumassa. Ehkä seuraavaan päivitykseen ei kulu paria kuukautta. Ehkä.

1 Comments:

Blogger Tanja said...

Onpa kivan näköinen slipoveri ja sen neulominen kuulosti hyvältä sekin. Minä aloitin slipoveria kuopukselleni, purin, aloitin uudelleen ja purin ja totesin että tästä hommasta ei tule mitään. Minullakin on ollut neuleblääh, mutta eiköhän se joskus mene ohi.

2:53 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home