sunnuntaina, tammikuuta 16, 2011

Tanttatamineet

Nyt iski keski-ikä. Ja kovaa. Katsokaa vaikka itse.
Keski-ikäinen lastentarhanopettajahan se siinä, töihin lähdössä.

Kokeilin taas, josko pääsisin huivinkäyttökammostani eroon. Kaulahuivillehan keksin kyllä hommia eikä sen kietomisesta tarvitse stressata. Iso oli mielessä, keskikokoinen tuli.
Swallowtail shawl
Malli: Evelyn A. Clark, Interweave Knits Fall 2006

Lanka: Pirtin kehräämön karstalanka (?) 50g
Puikot: nro 4


Sai olla kyllä viimeinen kerta, kun neuloin nyppyjä huiviin. Hirvittävää nyhertämistä, enkä edes varsinaisesti pidä niistä. Muuten huivi kyllä miellyttää silmääni. Niinpä villaannuin ja haaveilen seuraavasta, silkkivillaisesta, isosta, ehkä tummanruskeasta huivista.
Pitsipipo
Malli: Garnstudio 102-3
Lanka: Sandnes Lanett 55g
Puikot: nro 2,5

Pipon kanssa kävi taas köpelösti. Piti tulla baskerimainen, mutta tuli aika... istuva. Kyllä tämä käyttöön pääsee, mutta se täydellisen pipomallin metsästys jatkuu edelleen.
"Kun itse tekee saa sellaisen kuin tulee."

2 Comments:

Blogger Merruli said...

Tykkään molemmista. Tuota huivimallia olenkin ihastellut ennenkin, mutta tuon pipobaskerin nuo pitsiosiot asettuu niin kauniisti että aiai, pitänee laittaa malli muistiin.

6:57 ip.  
Blogger Ripsu said...

Merruli, eihän malleissa olekaan mitään vikaa. Jotenkin vaan varsinkin tuon pipon ja langan yhdistelmä ei kohtaa. Ei ehkä kuitenkaan pitäisi moittia näin paljon, pipo nimittäin sydämistyi kohtelustaan niin paljon että hävisi ja täytyy tunnustaa, että olen kaivannut sitä ihan rehellisesti.

9:44 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home