tiistaina, maaliskuuta 22, 2011

Suara siliä

Maailman helpoin joululahja (ainakin antohetkellä) on lahjakortti. Toki se on vähän tylsä ja siitä puuttuu mahdollisuus onnistumisen elämykseen, kun osaa valita toisen sukkiin värin ja mallin prikulleen oikein. Toisaalta siitä puuttuu myös mahdollisuus suureen pettymykseen, kun kohdalleen ei osunut väri, malli eikä kokokaan. Niinpä täti sai joululahjaksi lahjakortin lapasiin tai sukkiin. Toiveena oli lämpimät punaiset lapaset.


Huovutetut lapaset, koko M
Malli: Marja Venäläinen
Lanka: Pirtin kehräämön hahtuva 90g
Puikot: nro 4


Ohje oli loistava. Ensin vähän mietitytti neuloa hahtuvaa nelosen puikoilla,kun Virtain Villan hahtuvat olen neulonut vähintään viitosilla, mutta onneksi uskoin sokeasti ohjetta, koska näistä tuli tosi hyvät ja tädille just sopivat. Itselleni jos tekisin niin neuloisin peukalon vähän suuremmaksi, mutta itse tungenkin hahtuvalapasiin aina toiset lapaset alle.

Tarjouduin vielä koristelemaan lapasia, mutta täti totesi: "Paree suara siliä kun huanosti kruusattu." (Ei hän kuulemma tarkoittanut, etteikö olisi luottanut mun taitoihin, kunhan tykkää enemmän yksinkertaisista :) )

Lapasten seuraksi pesukoneeseen pääsi virkattu valkoinen pannunalunen ja.. no, katsokaa itse.


Vaaleanpunaista peltiä. Noh, huovutettaessa aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.