sunnuntaina, heinäkuuta 30, 2006

Ripsu loves Sivilla!

Niinhän siinä kävi, että purkutuomio koitti papan alpakkahuiville. Metsästin uutta huivia varten merinovillaa paikallisesta lankaliikkeestä ja meinasin pyrstölleni lentää, kun siellä ei ollut kerän kerää merinovillaa. Eikö näillä kulmilla ole ollenkaan höyrähtäneitä tulevia mummoja ja pappoja, jotka ultrakuvan nähtyään käyvät ostamassa vauvalankaa haalariin ja töppösiin?

Onneksi oli muutenkin menoa Helsinkiin niin pääsin Menitaan. Merinovillan sijaan päädyin Sivillaan, koska siinä oli niin kaunis helmenharmaa sävy.


Nyt olen ihan rakastunut! Sivilla on niiiiiiiin pehmoista lankaa! Vaikka mallineule oli turruttava ja lanka ohutta niin tartuin mielelläni puikkoihin, koska lanka tuntui niin ihanalta. Rakastumista vain syvensi neuleen reissuplussat: simppeli mallineule (helppo neuloa autossa) ja pieni koko (yksi kerä ei vienyt paljoa tilaa laukussa).


Malli: oma, 2 o 2 n -joustinneuletta ja molemmissa reunoissa 3 s:n palmikot sekä nurjalla että oikealla puolella, koko 9 cm x 106 cm
Lanka: Wetterhoffin Sivilla 50 g
Puikot: nro 3

Mitenköhän pitkälle rakkaus riittää? Huiviin? Puseroonkin? Joka tapauksessa, lisää Sivillaa on saatava. Mä haluuuuuun!

2 Comments:

Blogger Helminalle said...

Tosi kiva, yksinkertaisen tyylikäs!

Hyvä idea tehdä kapeat palmikot molemmille puolille, huivissa olisi tosiaan kiva, jos molemmat puolet vaikuttavat "oikeilta".

11:26 ap.  
Blogger Ripsu said...

Kiitos kehuista ;)

Mä pyörittelin päässäni kuukausia sitten palmikkokaulahuivia, jossa olisi molemmilla puolilla palmikoita. Sitten luulin nähneeni sellaisen jossain blogissa, jota en tietenkään enää löytänyt, vaikka miten selasin. Eli idea taitanee olla jo vanha...

9:36 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home