lauantaina, heinäkuuta 27, 2013

Jämälailat

Olen jo vuositolkulla harmitellut huonoa värisilmääni ja visuaalisuuttani. En hevillä rohkene kokeilla uusia väriyhdistelmiä neuleissani ja tämä kismittää erityisesti jämälankavarastoa penkoessa. Samanvahvuisia lankoja löytyy kyllä runsaasti, mutta värit eivät tunnu sopivan toisiinsa. Ja kateus nousee, kun katselen esimerkiksi mustaavillaa:n projekteja; väriyhdistelmät ovat parempia kuin alkuperäisissä malleissa ja valokuvat niin kauniita.

Jos en itse osaa niin sitten täytyy yrittää opetella. Tällä vuosien kitinätyylillä ei asia ainakaan ole mennyt vielä eteenpäin. Niinpä heinäkuun jämälankasukkahaasteeseen kaivelin keränloput laarista. Värit eivät räväkkyydellään hätkähdytä, mutta jostainhan sitä on aloitettava.Jämälailat
Malli: Nancy Bush, Folk Knitting in Estonia
Lanka: Novita 7 veljestä vaaleanharmaa 60g, punainen 4g, Gjestal Janne tummanharmaa 30g
Puikot: nro 3,5No jaa, ihan ok-sukat. Se ilo tästä projektista oli, että sain taas osviittaa langankulutukseen. On vaikeaa arpoa jämäkerien kanssa, että mihinköhän tämä riittäisi. Nyt pitäisi saada innostus jatkumaan ja pistää heti uudet, toivottavasti värikkäämmät jämäsukat puikoille.

1 Comments:

Blogger Tanja said...

Harmonisen kauniit sukat!

9:34 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home