lauantaina, joulukuuta 31, 2011

Matalapainetta

Blogi rohisee henkitoreissaan, mutta en luovuta. Josko tästä matalapaineesta selviäisi ensi vuonna vähän väljemmille vesille. Uusi arki on vienyt veronsa; töiden aloitus, poikien päiväkotiarki ja loputon astmaatikkojen flunssakierre ei ole jättänyt paljoa aikaa bloggaamiselle.

Kaikesta huolimatta sain lahjottua läheisiäni myös itsetehdyillä lahjoilla. Kun näin ensimmäisen kerran Arnen ja Carlosin joulupallot se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Myös sisko ihastui ikihyviksi ja kitkutin kolme palloa lahjaksi.


Joulupallot
Malli: Arne & Carlos
Lanka: Novita Florica (n.5 g, en muistanut punnita)
Puikot: nro 2,5


Huomasin, etten enää tarvitse sukkapuikkoja enää pyöröneuleisiin. Kun vaihdoin pyöröpuikkohin niin johan alkoi lyyti kirjoittaa. Olen myös tyytyväinen pallojen kokoon, Floricalla ja 2,5 puikoilla tuli sopivan kokoisia minun makuuni. Viimeistely taas vei aikaa, mutta kyllä silitysraudan esiinkaivaminen kannatti. Kirjoneule siistiytyi ihan silmissä.

Nämä on niin ihanat! Ensi vuonna sitten omaankin kuuseen.

4 Comments:

Blogger kio said...

ihania palloja! justiinsa tilasin kyseisen kirjan netistä

5:34 ip.  
Blogger Tanja said...

Ihania palloja! Minä en innostunut vielä tänä vuonna, mutta ehkä sitten ensi jouluna :-)

9:32 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Pitkästä aikaa hei! Jos satut tätä lukemaan ajoissa, niin meillä olisi tänään neuletapaamista Lohjan ABC:llä, ja kuukauden päästä taas Nlan Prismassa. Kiirettä tuntuu olevan, mutta josko joskus ehtisit/haluaisit taas mukaan?
Niin, ja hyvää uutta vuotta! t. Pelagia

12:12 ip.  
Blogger Ripsu said...

Kiitos kio ja Tanja kommenteista :)

Pelagia: en lukenut ajoissa, mutta oon ihan liikuttunut, kun tulet "kotoa hakemaan". Pakkohan mun on pian tapaamisiin taas tulla :)

10:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home