sunnuntaina, kesäkuuta 17, 2018

Jämäkämmekkäät

Dropsin Merino Extrafine on paksuudeltaan sellaista, että sitä on vaikea yhdistää muihin varastolankoihini. Niinpä kasasin kaikki jämät yhteen ja odotin inspiraatiota.

Ensimmäinen inspiraatio tulikin melko helposti. Mustasta, valkoisesta ja vihreästä sai kivan yhdistelmän heikommallakin värisilmällä. Vähän paksut näistä tuli, mutta niin mukavan pehmeät ja lämpimät. Luulen, että nämä ovat suuri hitti ensi vuonna jäähallin toimitsijakopissa värjötellessä.
Tähtihihat
Malli: oma
Lanka: Drops Merino Extrafine 58 g
Puikot: 4 mm

Jäljelle jääneiden keränloppujen kanssa olikin vähän vaikeampaa. Viininpunainen ja tumma ruskea olivat liian samansävyisiä minkäänlaiseen kirjoneuleeseen. Ainoa järkevä versio oli raitaversio. Ei näistä nyt mitään kauneuskisan voittajia tullut, mutta käyttöön pääsevät.
Raitakämmekkäät
Malli: peruslapanen peukalokiilalla, 40 s
Lanka: Drops Merino Extrafine 41 g
Puikot: 3,5 mm

Kolmannet kämmekkäät syntyivät mumman perintölangoista. Selkäpuolen valepitsipalmikot ovat oikein kauniit, mutta oma visioni peukaloaukosta on sanalla sanoen ruma. (Ja kylmä.)

Rinsessakämmekkäät
Malli: Bonbons by Susanna IC  
Lanka: Novita Marimba 33 g
Puikot: 2,5 mm

Taas naurahdin olevani ajan hermolla, kun kesähelteillä neulon kämmekkäitä. Erehdyin kuitenkin katsomaan ennusteita juhannussäästä. No niin, millepä muulle sitä olisikaan tarvetta kuin kämmekkäille. Että ajan hermolla sitten kuitenkin.

Tunnisteet: ,