tiistaina, toukokuuta 01, 2018

Tilaustupsupipo

Vaikka edellisessä postauksessa julistin, etten neulo tilausneuleita niin silti tässäkin postauksessa sellainen on. Annoin kuvausassistentilleni neulelahjakortin lahjaksi ja hän toivoi uutta tupsupipoa.

Suunnitteluun vierähtikin useampi tovi, koska pipon väriä piti miettiä tarkkaan. Suunnilleen kaikki värit käytiin läpi mustasta kirjavien kautta valkoiseen. Valkoinen sopi kyllä paremmin kuin hyvin, koska varastostani löytyi sopivasti muutama kerä puhtaanvalkoista merinoa.

Ensimmäisestä piposta tuli vähän liian lyhyt. En kuitenkaan jaksanut purkaa, koska olin jo kastellut pipon ja taas ällistynyt merinon venähtämisestä. Lanka riitti onneksi toiseenkin pipoon ja viimeiset metrit pyöritettiin tupsuihin.


Tupsupipo
Malli: Resoripipo by Pirjo Brax 
Lanka: Drops Baby Merino 74 g (tupsullinen) ja 40g (pieniempi tupsuton)
Puikot: 3 mm

Tänä vuonna esikoisella oli huhtikuussa hengästyttävät kolme turnausviikonloppua. Leksa-turnaus Järvenpäässä oli oikein mukava, koska pääsin vierailemaan Lentävässä Lapasessa. Kuolasin ja hypistelin ihastuneena erityisesti Ilun lankoja. Kävelin ulos paria huivilankaa ja muutamia puikkoja rikkaampana. Kuvassa on Lentävän Lapasen lankojen lisäksi myös yksi aiemmin ostettu alpakkahuivilanka.
Jääkiekkokausi on nyt jälleen onnellisesti ohi. Toivoa sopii, että bloggaustahtini tiivistyy.