sunnuntaina, syyskuuta 17, 2017

Kas näin heiluu kassit(t) ja kassi(t) heiluu näin...


Elämän hurlumhei sen kuin jatkuu ja tarvitsen edelleen helppoa neulomista. Tämä tarve yhdistettynä varastoneulontaan tuottaa takuuvarmasti tylsiä neuleita. Ainoa ilo tässä on se, että lankavarasto kutistuu hitaasti, mutta varmasti.
Varastoneulonnan myötä pohdin jälleen neulomieni lankojen alkuperää. Valkoisesta Kotiväestä piti alunperin tulla kastemekko esikoiselle. Onneksi olin silloin realisti ja tajusin vaihtaa suunnitelmat ompeluun, tuli sekin mekko valmiiksi ennen ristiäisiä. Nämä langat kuitenkin jäivät ja esikoinenkin on jo reilut 11-vuotias... Oli jo aikakin neuloa nämä pois.  
Turkoosista langasta taas ajattelin neulovani jonkinlaisen tuliaishuivin kuopuksen hakumatkaa varten. Tieto kuopuksesta saapui kuitenkin jo ennen kuin edes paperit olivat lähteneet kohti kohdemaata eli jäi sekin huivi neulomatta silloin 8 vuotta sitten. Lahjaksi neuloutui lanka kuitenkin, näitä nimittäin läheiset saavat pöyhiä lahjalaatikosta jouluna. Ainakin itse olen tykännyt näistä kauppapusseista, tämä kassi kun venyy ja paukkuu ostosten mukaan.
Täti Monikan kassit
Malli: Grrlfriend Market Bag by Laura Spradlin
Lanka: Novita Kotiväki
Puikot: 3 mm ja 3,5 mm