sunnuntaina, elokuuta 28, 2016

Ravellenic Games

Ravelryssä järjestettiin Olympialaisten aikaan Ravellenic Games. Osallistuin kisoihin jälleen varjoillen ja kategoriana oli tietenkin wipit eli keskeneräiset. Niitä jäi kesältä vielä aika kasa käsityökoriini. Olympialaisten viimeisenä iltana toimeennuin oikein kunnolla ja sain seuraavat neljä neuletta valmiiksi.

Suurin murheenkryyni oli vihreä pipobaskeri. Tästä piti tulla kiva, löysä pipo tai baskeri, mutta kun ilman ohjetta neuloskelin, ei lopputulos ollut ihan sitä mitä piti. Kerran kiskaisin jo puikot irtikin ja päätin purkaa tekeleen, mutta myöhemmin päätin antaa sille vielä mahdollisuuden. Ja hyvä että annoin, kyllä tämä käyttöön tulee.

Palmikkobaskeri
Malli: oma (144s)
Lanka: Gjestal Baby Ull 61g
Puikot: 2,5mm

Mallineule oli kyllä viheliäinen. Siirtelin silmukoita ilman palmikkopuikkoa ja aina joka kerta tiputtaessani silmukan pelkäsin sen lähtevän purkautumaan. Ja näitä siirtojahan oli ihan riittämiin. No, lopussa kiitos seisoo.

Myös kolmannet siililapaset valmistuivat ja nyt alkaa riittää tätä lajia.


Siililapaset (44 s)
Malli: Siililapaset by Pia Tuononen
Lanka: Novita Marimba 33g ja Ihana 13g
Puikot: nro 2,5 


Jotta jaksan pinnistää vanhoja valmiiksi, täytyy välillä neuloa jotain helppoa ja kivaa.Niinpä tässä siivellä valmistuivat myös uudet karvatossut ja tähtisukat, jotka muistuttavat jussisukkia.

Mohairtossut  
Malli: Simple Garter Stitch Slippers by Hanna Leväniemi
Lanka: Sandnes Sisu ja Novita Kid Mohair, yht. 66g,
Puikot: nro 3,5mm


Tähtijussit, koko 39
Malli: idea näistä: Welsh Country Stockings by Nancy Bush
Lanka: Novita 7 veljestä 104g
Puikot: 3,5mm 

Keskeneräisissä on jäljellä vielä ainakin seitsemän projektia. Täytyy kai ottaa neula kauniiseen käteen ja jatkaa.