sunnuntaina, elokuuta 14, 2016

Muutaman päivän huivi

Aakkoshaasteen G-langaksi oli tasan yksi vaihtoehto: Lanitium ex Machinan Glitter Sock. Sain tämän langan lahjaksi, mutten missään tapauksessa pystynyt kuvittelemaan glitteriä sukiksi. Olen hardcore-sukankuluttaja ja siksi neulon sukkani vain tavislangoista.

Lanka huuteli haluavansa huiviksi, nimenomaan Nurmilinnuksi. Testasin lankaa kaulalla enkä ollut ihan varma, etteikö glitter sittenkin vähän kutittaisi. Niinpä aloitin langasta ihanan oivaltavan Pfeilraupe-huivin, jota ajattelin pitää harteilla. Olin aivan myyty huiviin neulotusta kiinnityssysteemistä eli rei'istä. Niin yksinkertainen, mutta kuitenkin ennennäkemätön idea! Mutta joo. Aloitus tuntui kirraavan. Lanka loppui kesken. Ja muutenkin kaikki oli vähän sinne päin. Purkuunpurkuunpurkuunvaan. Olisi pitänyt heti kuunnella ja uskoa ja aloittaa kuuliaisesti Nurmilintu.
Nurmilinnun neulominen sujuikin sitten kivuitta muutamassa päivässä. Itsekin hämmästyin miten nopeasti huivi valmistui. Toki olin kyseiset päivät lomalla eli neulonta-aikaa riitti normaalia enemmän.
Nurmilintuni mun
Malli: Nurmilintu by Heidi Alander
Lanka: LanitiumExMachinan Glitter Sock/Kimallesukka 95g
Puikot: 4mm

Aika näyttää, voinko pitää huivia kaulalla itse vai annanko sen eteenpäin. Toivon hartaasti ensimmäistä, väri on niin kaunis ja niin minun värini!