maanantaina, lokakuuta 21, 2013

Neuleähtärin seuraus

Kesällä kerran lähdimme pitkälle automatkalle ja meinasi tulla pieni paniikki. Sopivaa neulottavaa ei tuntunut löytyvän, koska matkapahoinvointini vuoksi en voi kovin monimutkaisia neuleita autossa neuloa. Siinä suuressa neuleähtärissä* ei auttanut kuin kaivaa sukkalangat mukaan ja aloittaa autossa uusi mitäänsanomaton sukka.

Aluksi puikottelin perusraitoja, mutta tulos ei ollut ollenkaan kiva. Vähän oli sormi suussa, minkäs mallin sitä autossa tuosta noin vain keksaisisi. Ihme kyllä tällä kertaa välähti. Haaveilin heinäkuussa, että suuren sukkahaasteen innoittamana neulon itse suunnittelemani sukat. Haaveeksi jäi heinäkuussa, mutta toteutui nyt vihdoin lokakuussa.Heja heja! -sukat
Malli: ihan oma
Lanka: Novita 7 veljestä ja Gjestal Maija, yht. 105g
Puikot: nro 3,5

Näistähän tuli Norjan hiihtomaajoukkueen sukat! Luulen myös, että olen keksinyt pyörän uudelleen, eli joku on jo tällaiset neulonut. Ei se silti vähennä omaa ylpeyttäni siitä, että onnistuin pahassa paikassa piirtämään kalenteriini järkevän kirjoneulemallin. Olen ylpeä myös siitä, että tuli kerrankin kokeiltua kirjoneuletta kolmella langalla yhtä aikaa. Toimihan se, mutta onneksi niitä kerroksia oli yhdessä sukassa vain kaksi. Työlästä nimittäin oli.Paremmat näistä tuli kuin mitä aluksi pelkäsin :)

*"Ähtäri: Paniikki, joka syntyy, kun on pakko mennä WC:hen eikä kykene päättämään minkä kirjan tai lehden ottaa mukaansa."
(Elimäen kootut tarkoitukset)

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hienot! Teetkö leijona- vai huuhkajasukat seuraavaksi? ;D

Terkuin,
Suski

7:25 ap.  
Blogger Ripsu said...

Kiitos Suski! Jatkosta ei koskaan tiedä. Kun itse tekee, saa sellaisen kuin tulee ;)

9:25 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home