perjantaina, tammikuuta 09, 2009

Siunattu Ravelry!

On päiviä, jolloin mikään ei tunnu onnistuvan, mutta onneksi on myös päiviä jolloin miltei kaikki on täydellistä.

Taustaa: vuonna 2005 (?) etsiskelin oranssi-keltaista hahtuvaa villavaippahousuihin. Markkinoilla hahtuvat olivat loppuneet, mutta sekosin hetken mielijohteesta ja ostin hahtuvalankaa. Kotona tajusin, ettei sellaisesta köydestä mitään villavaippahousuja tehdä. Sinne jäi vyyhti lankalaatikkoon pyörimään.

Sitten tuli yksi kaunis luppopäivä ja Ravelry. Tsädäm! Tiinaf:n innoittamana löysin mainion pipomallin ja kuinka ollakaan, pojan uudessa talvihaalarissahan on oranssia ja hattukin hakusessa.

Äkkiä vyyhti puikoille ja pian oli hattu tupsuja vaille valmis.


Gnomey hat
Lanka: hahtuvalanka 95g
Puikot: nro 6


Tärähtänyt kuva ja kai poikakin, mutta parempaakaan ei saanut. Tupsuihin upposivat viimeiset metrit, mutta ongelmana on nyt se, onko hattu parempi ilman tupsuja vai tupsuilla? Miehen mielestä ilman, poika (joka pipoa siis pitää) taas rakastaa "palleroitaan". Jättäisitkö sinä?

5 Comments:

Blogger AnneM said...

no jätä toki tupsut, jos poika tykkää :D

9:58 ap.  
Blogger Salanimi said...

Jättäisin :)

12:42 ap.  
Blogger Zelda said...

Voi sentään miten herkku piponen, minusta kumminkin on hyvä, homman ratkaissee käyttäjä, eikös;)

6:42 ip.  
Blogger Merruli said...

Lanka on todella oikeassa paikassa tuossa lakissa -hieno väri ja malli. Toki pallot pysyy mukana, mitä sitä nyt hienoja tupsuja hukkaamaan.

8:41 ip.  
Blogger Ripsu said...

Kiitos kommenteista! Edelleen mietin, ovatko tupsut vähän liiankin suuret, mutta koska poika niitä rakastaa niin taidanpa ne jättää. Eihän sen miehen tota pipoa tartte pitää ;)

10:46 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home