keskiviikkona, lokakuuta 29, 2008

Kaksin on parempi kuin yksin

Poika tarvitsi uuden merinovillaisen pipon ja päätin kesyttää ihanat Loft-keräni. Harmi vaan, että toinen kerä oli pätkävärjättyä. Lankana äärettömän kaunista, neulottuna migreeniä aiheuttavaa.

Ensimmäinen idea oli neuloa Tychus, mutta sieluni silmät pettivät pahan kerran. Hirvittävä värien kirjo. Siispä päädyin turvalliseen raidoitukseen. Luulin saavani kaunista, sainkin "ihan kivan".



















Pojan pipo, Jacques Cousteau -tyyliin
Malli: kavennukset Typyltä
Lanka: Zitron Loft, kirjavaa 30g, sinistä 35g
Puikot: nro 5 (muistaakseni)



Myös oma pääkoppa kaipasi syyspipoa. Silkkipipo kuulosti hyvältä, ei ainakaan kutittaisi. Neulominen ei kuitenkaan ollut mitään nautintoa, nirskis vaan. Pesu, kunnon linkous ja kuivausrumpu pehmittivät sopivasti.















Äidin pipo
Malli: Moda 1/07
Lanka: Idena Silkegarn 55g
Puikot: nro 4

Kyllä tässä täytyy olla huolissaan aivojensa koosta. Modan ohjeen mukaan tein pipon 7-9-vuotiaalle ja se sopii just eikä melkein. Ja poika toimii mallina eikä pipo ole yhtään liian suuri. Mutta eihän sillä koolla ole oikeasti väliä, eihän?

4 Comments:

Blogger Pelagia said...

Laitan mieluusti tunnukset, mutta tarvitsen jonkinlaisen sähköpostiosoitteen sitä varten. Jos lykkäset sen vuodatuksedn blogini kommenteissa olevaan sähköpostille tarkoitettuun kenttään, vain minä pystyn sen lukiemaan, mutta jos ei ole kovin salainen osoite kyseessä, voit laittaa sen tuonne länskäri-blogin kommentiin.

10:53 ip.  
Blogger Ripsu said...

Voi nolous, laitan sulle viestiä uudestaan...

8:45 ap.  
Blogger Tikrunmami said...

Tuo onkin hyvä tietää, että Silkegarnista voi saada pehmeämpää. Tuolla lojuu sitä pari kerää, vähän jotain aloiteltukin, mutta totesin sen alkuun liian kovaksi...

12:05 ip.  
Blogger Typy said...

Hyvä, että kavennukseni palvelivat tarkoitustaan. Blogini muuten muuttaa . Tässä linkki: http://typyp.ajatukseni.net/.

4:44 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home