lauantaina, marraskuuta 15, 2008

Hiekkalaatikkoneulonnan loppu

Jo jokin aika sitten loppui hiekkalaatikkoneulonta tältä kylmäsormelta. Jälkikäteen katseltuna ei se hiekkalaatikkoneulonta kovin "tuottavaa" ollut, mutta sitäkin hauskempaa!

Parhaimpia hiekkalaatikkoneuleita olivat ehdottomasti yksinkertaiset lapaset ja pipot. Ja mieluiten yksiväriset. Jo lapasen raidoituksessa tuppasi tulemaan virheitä. Lapasia valmistui yhteensä neljät, kuvaan ehti vain kahdet. Yhdet poika hävitti parin käyttökerran jälkeen, toiset ovat toivottavasti päiväkodissa.


Yritin kyllä neuloa hiekkalaatikolla jotain muutakin, huonolla menestyksellä. Aloitin verkkokassin innokkaana, mutta siirsin neuleen nettineuleeksi. Pitsi, vaikka miten yksinkertainen, vaati liikaa silmiä. Ja hermot oli riekaleina, kun silmukoita väistämättä tippui pojan perässä säntäillessäni.Elisa's nest tote
Malli: Elisa
Lanka: jokin ikivanha vyötteetön ohut puuvillalanka, n. 40g
Puikot: nro 5

Pussista tuli hiekkalelujen kuljetussäkki. Vähän liian pitkä pussista kyllä tuli ja jos tekisin toisen niin suuaukosta tekisin vähän suuremman. Käytössä toimii, hiekat tippuvat matkan varrelle ja lelut kuivuvat pussissa. Ja opin taas jotain uutta, nyt osaan liittää i-cordin neuleeseen neulomalla.

Toivottavasti nyt päättyi ainoastaan hiekkalaatikkoneulonnan aikakausi. Aloitin nimittäin työt ja poika päivähoidon ja vähän taas mietityttää, että miten ikinä saan aikani riittämään neulomiseen ja bloggaamiseen...