lauantaina, lokakuuta 11, 2008

Hengissä ollaan!

Huh, nyt on saatu sisko kunnialla naimisiin ja voin keskittyä häiden varjoon jääneisiin rästitehtäviin.

Lähipiiri on lisääntynyt parilla vauvalla muutaman kuukauden sisällä. Kivan vauvalahjaidean keksimiseen ja testikappaleiden neulomiseen kului tovi jos toinenkin, mutta varsinaiset tossut syntyivät onneksi nopeasti.














Vauvan huopatöppöset
Malli: monessakin paikassa nähty, silmukkamäärät omat
Lanka: Novita Florica ja Virtain Villan hahtuva
Puikot: nro 3 ja 6

Vaikka miten laskeskelin ja neuloin mallitilkkuja niin silti ekasta vauvantossusta tuli 2,5-vuotiaalle pojalle sopiva. Tein sille parin ja ajattelin testata josko huopasukat pitäisivät varpaat lämpiminä talvikumppareissa. Ellei huopasukkakaan auta niin kyseisillä kumppareilla saa kyllä heittää vesilintua.














Näillä sukilla/töppösillä avaan vihdoinkin myös sukkasatoni. Päätin osallistua elämäni ensimmäistä kertaa nettineulontatempaukseen ja syyskuun kuluessa pelkäsin, etten häpeäkseni ehdi neuloa yhtään sukkaparia. Maine pelastettu, mutta nämä tempaukset eivät taida sopia mulle. Innostuksen sijaan tulee vaan stressiä.

2 Comments:

Blogger Pelagia said...

Terve! Olen tässä jonkinasteisella aktiivisuudella yrittämässä taas niitä neuletapaamisia pystyy, ja avasin hommaa varten oman blogin tänne bloggeriin: http://lanskari.blogspot.com/

Ajattelin, että kaikille mukaan ilmoittautuville antaisin julkaisuoikeudet tuonne, niin voisimme pitää toisiamme ajan tasalla tapaamisista.

Jos haluat tunnukset, niin laita minulle sähköpostiosoitteesi vaikkapa oman blogini kommenttiin, blogi löytyy osoitteesta http://pelagia.vuodatus.net tai ravelryn viestiboksiin.

terveisin Pelagia/Tea

Ja PS: Tosi ihana pikkumies teillä!

10:44 ap.  
Blogger Ripsu said...

Jösses, täällähän on kommentti! Täytyypä käydä sun blogissas vierailulla. Olis kyllä kiva nähdä neulojia ihan livenä, kiitos kun jaksat järjestellä asiaa!

10:27 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home