torstaina, elokuuta 10, 2006

Tökkii...

Punaisen neulepaidan rinnalle oli pakko aloittaa jokin pienempi työ. Kaivelin varastoistani punaisen Vuorelman Veto -lankakerän ja rupesin miettimään sukkamallia.

















Neulekirjoja selaillessani ja punaista lankaa makustellessani sain tästä mallista (Neulojan käsikirjasta) idean. Punainen väri ja pallukoita, hmm... karpalo -sukat?














Neuletilkkua tehdessäni totesin mallin näyttävän paremmalta alhaalta ylös neulottuna, niinpä ajattelin myös kokeilla kärjestä aloitettavaa sukkaa.

Kaikki näytti hyvältä vielä alkuvaiheessa, lanka tuntui ihanalta ja Kristelin ohjeet ymmärrettäviltä. Siihen se ihanuus päättyikin.


















Joko kärjestä aloitettava sukka ei sovi minun jalkaani tai sitten muokkailin silmukkamäärät väärin. Joka tapauksessa, kärkeen jää liikaa tilaa. Höh. Lisäksi Sukan reunaan tarkoitettu mallineule on aivan liian leveä eikä se muutenkaan näytä hyvältä. Argh! Pakko heittää sukantekele sivuun. Jos jollakulla on hyvä sukkaideoita niin ehdotuksia vastaanotetaan mielellään!

3 Comments:

Blogger Tikrunmami said...

Elähän vielä lannistu kärjestä aloitettujen sukkien kanssa! Miullakin meni pöllösukkien kanssa aikaa silmukkamäärän säätämiseen, purin suurinpiirtein kuvasi kokoisen aloituksen ainakin 3 kertaa! Isäntä meinasikin, että noista täytyy tulla TOSI hyvät sukat kun niin paljon olet purkanut. Tiikerisukkien kanssa oon ollu jo paljon viisaampi, kantatilkun paikkaa vain pitu vähän säätää alkuperäisestä.

Kuvio näyttää hienolta, älä sitäkään vielä nurkkaan heitä vaan nuku pari yötä ja katsele sitten uudelleen.

1:06 ip.  
Blogger derea said...

Mäkin purin ekat kärjestä aloitetut aika moneen kertaan. Ja mun jalalle ei kyllä oikein sovikkaan tollanen kärki. Mutta voihan sen kärjen tehdä kuin sädekavennuksessakin, mutta kavennusten sijaan lisäilee. Sellasta mä aijon kokeilla :)

1:09 ip.  
Blogger Ripsu said...

Kiitos lohdun sanoista ja kannustuksesta. Ehkä sittenkin kaivan sukan naftaliinista ja puran ja jatkan.

11:25 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home