tiistaina, heinäkuuta 31, 2018

Kukkasukat

Tavallisesti olen kesäloman aikana jaksanut, ehtinyt ja viitsinyt viimeistellä monta monituista keskeneräistä neuletta. Muistan eräänkin kesän, kun tsemppasin koko keskeneräisten pussukan valmiiksi. Toiveet olivat siis korkealla. Ei tämä nyt aivan mahdoton kasa ole.
Totuus oli toisenlainen. En jaksa sen enempää kiukuta superhelteistä. toteanpa vain, etteivät helteet ja sylissä lämmittävät villaneuleet sovi kovin hyvin yhteen ainakaan minulle. Ei siis valmistuneita. Olen jaksanut hikisenä ja tympääntyneenä neuloa ainoastaan sukkia, enkä aina niitäkään.
Kukkasukat
Malli: Sleeping Lotus by Heidi Alander
Lanka: Lanitium ex Machina 62 g
Puikot: 2,5 mm
Kaikesta kiukusta huolimatta näistä kukkasukista tuli kyllä kauniit. Mielestäni näissä lanka ja malli kerrankin kohtasivat. Koska pitsikuvio on kapea, sukkaan jää paljon sileää neuletta, jossa voi ihailla langan kauniita sävyjä. Ja koska langan sävyvaihtelut ovat kuitenkin maltillisia, pitsikuviostakin saa kuitenkin selvää. Ihanat sukat pääsevät heti käyttöön!
Se vain hieman kismitti, etten oppinut pitsineuleen mallikuviota nopeasti ulkoa. Luovuin jo toivosta, kunnes toisen sukan puolivälissä onnisti. Lohdutti edes vähäsen.

Tunnisteet: