keskiviikkona, maaliskuuta 02, 2016

Mekkoihmisen ihastusasusteet

Vihdoinkin, usean kuvaussession jälkeen päätin, että nämä kuvat ovat riittävän hyvät. Täydellisistä toki kaukana, mutta enpä ole kuvaajanakaan lähellä täydellistä. On muuten mielenkiintoista kantapään kautta kokeilla kaikkia mahdollisia valaistusolosuhteita ja valon suuntaa. Se mikä toimii tummanruskealla ruskeaa vasten, ei toimikaan punaisella ruskeaa vasten.

Sain muutama vuosi sitten joululahjaksi luksussukkalankaa, jota en kovana sukankuluttajana raaskinut neuloa sukiksi. Säärystimissä merinolanka on varmaan aivan omiaan, vaikken säärystimiä ollutkaan käyttänyt 80-luvun jälkeen. Enpä tuolloin arvannut, millaisia hyötyasusteita neuloinkaan.

Säärystimet
Malli: 64 s, 2o 2n, 50 cm
Lanka: Dream in Colour Smooshy, väri Happy Forest 93g
Puikot: nro2,5


Nämä säärystimet ovat toimineet sekä säärystiminä että irtohihoina. Myös esikoinen on lainannut näitä kylmimmiksi päiviksi housujensa alle ja muutamissa hautajaisissakin olen pelastunut pahimmilta vilunväreiltä säärystimet housujen alla. Koska nämä ovat ohuet ja kapeat, niitä ei todellakaan huomaa päällepäin.

Pitsisäärystimet
Malli: some cloudy day by tiny owl knits 
Lanka: Dropsin Merino Extra Fine 180g
Puikot: nro3,5

Koska näistä ensimmäisistä säärystimistä oli näin paljon iloa, laitoin puikoille kahdet uudet. Nämä taas ovat pelastaneet kaikki talviset mekkopäivät. Tykkään käyttää mekkoja ja hameita, mutta tykkään myös säilyä lämpimänä. Aluksi kuljin toppahousut mekon alla, mutta se näytti vähän liian mielenkiintoiselta ratkaisulta (tosin päiväkotimaailmassa kukaan ei ihmettele mitään pukeutumisratkaisuja, kunhan ei ole kylmä). Kun sain nämä paksummat säärystmet puikoilta, olen talvella pitänyt jompia kumpia valehtelematta lähes joka päivä jalassa.

Palmikkosäärystimet
Malli: Nozky by Monika Sirna
Lanka: Dropsin Merino Extra Fine 217g
Puikot: nro 3,5 ja 4


Tällaiset pötkylät ja voi mikä tuska kuvaamisessa, mutta mikä ilo käyttäessä!

1 Comments:

Anonymous Suski said...

Haa! Tuota on pakko kokeilla! Aivan loistava idea kaulahuivien lisäksi V-tutusneulontaan. Ja vielä käsilaukkukokoisena!

8:53 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home