sunnuntaina, helmikuuta 07, 2016

Pyöräilyvarusteita

Onneksi vielä on lunta, vaikkei kunnon hiihto- tai luistelukeleistä voikaan puhua. Pian se pyöräilykausi kuitenkin koittaa, joten parasta varautua ajoissa.

Inhoan yli kaiken sitä, että korviin iskee viima. Kylmillä ilmoilla pyöräillessä se on enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Pipo taas sopii tosi nihkeästi kypärän alle. Niinpä innostuin kovasti kypärään kiinnitettävistä korvanlämmittimistä. Ja koska neuloin ne Bambinosta, ne kuittaavat B-lankahaasteen. Tositoimissa ei ole vielä testattu, mutta lämmittivät ainakin kuvaustilanteessa.


Korvanlämmittimet
Malli: Palnatoke
Lanka: Novita Bambino 13g
Puikot: nro 2,5

Mies harrastaa pyöräilyä enemmänkin. Hän valitteli, että lenkillä akillesjänteisiin tulee kylmä ja pyysi neulomaan jonkinlaiset nilkanlämmittimet. Mies pyytää todella harvoin mitään neulottua (näiden liki 20 yhdessäolovuoden aikana pyynnöt on laskettavissa yhden käden sormilla), joten pistin nilkkaimet kiireen vilkkaa puikoille.

Nilkkaimet
Malli: 56s, kantapään kohdalla puolet päätelty ja luotu uudelleen
Lanka: Novita Florica 37g
Puikot: nro 2,5


Vähän mietityttää, että tulikohan liiankin istuvat, vaikka mies sellaisia pyysikin. No, onneksi lankaa riittää kyllä useampiinkin nilkkaimiin.