sunnuntaina, tammikuuta 10, 2016

Vuoden 2016 aakkoshaaste

Postauksen aiheena piti olla säärystimet, mutta aihe oli pakko jättää toiseen kertaan, koska kuvista tuli näin hämäriä:


Viime vuonna tikutin neuleita jämälankahaasteeseen. Tänä vuonna kiinnostuin aakkoshaasteesta. Toiset neulovat projekteja aakkosittain, itse tuhoan varastolankojani aakkosjärjestyksessä. Kohteena ovat ne kaikkein hankalimmat jämäkerät tai varastossa pitkään pyörineet kummalangat.

A-lankoja ei paljoa löytynyt, mutta onneksi muistin yhden orvon hamppukeräjämän. Neuloin siitä tiskirättejä, mutten ihastunut niihin, jotain muuta olisi keksittävä. Sitten muistin pullopussukan, joka on ollut suosikeissa jo hetken. Kesällä kun ei tarvita mukaan paljoakaan tavaraa niin pikkupussukalle on käyttöä. Ja jos ei vesipullolle niin ainakin yhdelle lankakerälle on käyttöä.
Pullopussi
Malli: Bishi by Georgie Hallam
Lanka: Hemp for Knitting Allhemp6 ja vähän Tennesseen jämää nyöriin, yht. 34g
Puikot: nro 4

Tästä se varastontyhjennys taas toivottavasti lähtee. Inventaariossa nimittäin lankaa oli tänä vuonna 11,5 kg eli varasto oli vähentynyt vain kilon, vaikka neuloin varastolankoja kolme kiloa. Ostin viime vuonna kyllä langat kahteen neuletakkiin ja pariin pikkuprojektiin, mutta kaikki ostot olivat pitkään harkittuja ja tarpeellisia. Nyt tavoite on vuoden lopussa omistaa vain kymmenen kiloa lankaa ja sen pitäisi olla ihan saavutettavissa. Pian langat mahtuvat kuin mahtuvatkin niihin kahteen sängynaluslaatikkoon ja silloin pitkän aikavälin tavoitekin on hoidettu. 

2 Comments:

Anonymous Suski said...

Mulla on jemmaloota jo aivan täynnä, pakko koittaa olla ostolakossa taas...

12:20 ip.  
Blogger Ripsu said...

Näin jälkiviisaan syvällä rintaäänellä kyllä komppaan, että kannattaa pitää sillä varastolla jonkinlainen raja. Itse yritän päästä kahteen sängynaluslaatikkoon, sinne kun lankani mahtuisivat niin hyppisin riemusta. Tää lankavaraston kutistaminen on ihan yhtä vaikeaa ja hidasta kuin laihduttaminenkin. (Paitsi tietty, jos lahjoittaa kaiken kerralla pois...)

4:34 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home