sunnuntaina, heinäkuuta 13, 2014

Pellavannis

Pellavalankakerä, käsityömessujen heräteostos 10 vuoden takaa, löysi viimein kohtalonsa; siitä tulisi kesäinen olkapääsuoja hihattomien mekkojen kanssa käytettäväksi.

Lanka tuntui kerällä karkealta ja joustamattomalta, mutta neulominen oli ihanaa. Jos lanka pehmenee pesuissa, kuten pellavalle tuppaa käymään, voin vain kuvitella, millainen tämä huivi on muutaman pesun jälkeen.Pellavannis
Malli: Annis by Susanna IC
Lanka: Wetterhoffin Akseli 87g
Puikot: nro 4,5

Valmis huivi ei sitten asettunutkaan hartioille kuin ajatus. Ärsytti. Koska lanka oli ihanaa, uusi malli sille oli jo katsottuna. Pingotin kuitenkin huivin ennen purkamista, jotta voisin kuvata sen ja osallistua toukokuun asustehaasteen kesälankahaasteeseen.Heureka! Pingotuksen jälkeen siitä tulikin ihan hyvä! Ei ehkä paras siihen käyttöön, mitä suunnittelin, mutta johonkin kyllä. Ja pellavalankaa kiitos lisää tähän talouteen!2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Toihan näyttää yllättävän keveältä ja pehmeältä kun yleensä pellavasta tulee mieleen laudeliina!
Tyylikäs!

T. Suski

8:47 ip.  
Blogger Ripsu said...

Kiitos :) Joo, tää on keveä ja aika pehmeäkin. Ennen oon kuullut, että jotkut hartiahuivit näyttää siltä, että laitoit sitten pöytäliinan ylles. Nyt voin todeta, että laitoin sitten laudeliinan harteille ;)

11:01 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home