perjantaina, helmikuuta 14, 2014

Pumpula (ufo nro 2)

Ostin joskus vuosituhannen alussa sulovileeninä tarjous-Ibizaa, kun kerran halvalla sai. Pyhä tarkoitus oli tehdä langasta neuletakki, mutta sittemmin lanka muistutti yhä enemmän ja enemmän ysäriaikoja ja Cottonella-lankaa eikä neuletakkiajatus innostanut enää yhtään. Ei kyllä mikään muukaan. Innostumiseen kului ainoastaan reilu kymmenen vuotta.

Pienessä kodissamme on aika vähän säilytystilaa (lue: meillä on liikaa tavaraa) ja esim. vieraspeitteiden ja -tyynyjen säilytys on tuottanut vaikeuksia. Viisaammilta sain idean säilyttää ne lattiatyynyn sisällä ja tähän tarkoitukseen hylkiö-Ibiza oli enemmän kuin passeli lanka.
Pumpula
Malli: Puff Mama by Anna & Heidi Pickles
Lanka: Novita Ibiza 600g
Puikot: nro 5
Kaikki sujui aluksi hyvin, kaksinkertaisella langalla ja vitosen puikoilla syntyi nopeasti valmista. Mutta miksi tyynyn viimeistely ei näytä yhtään siltä miltä muiden? En keksinyt siinä hetkessä parempaakaan tapaa ja niin tekele lojui työhuoneessa muutaman kuukauden. Nyt ryhdistäydyin ja kuroin myös aloitusreunan kasaan. Saa luvan kelvata. Hyvin on pojille kelvannutkin. Jostain syystä tyynystä on tullut ihan lemppari, jonka päällä röhnötetään ja jota myllätään.Mitä tästä opin? Koska koira tuskin pääsee karvoistaan ja kohtaan vielä monet alelangat: neutraalin värisiä (ja sisustukseenkin sopivia) lankoja voi ostaa. Kyllä niistä aina joku tyyny tai peitto syntyy.


3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Siis ton sisällä on varavuodevaatteita? Nerokasta! Mä oon katellu samantapaisia raheija kaupasta mutta en oo raaskinu ostaa. Nyt alkaa oleen lähellä että meitsi opettelee kohta tekemään tuollaisen!


Suski

10:08 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Siis raheja. Perhanan iPad-näppis! ;)

10:09 ap.  
Blogger Ripsu said...

Joo, on siellä sisällä vuodevaatteita. Valitettavasti ei mahtunut kuin kaks tyynyä. Täytyy tehdä toinenkin sitä peittoa varten.

11:04 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home