maanantaina, kesäkuuta 30, 2014

Kesäkuun kassi ja pussukat

Toukokuuko muka se kiireisin kuukausi? Kyllä tänä vuonna kesäkuu vei voiton ja se näkyy täällä blogissakin. Harvan tahdin voisi vielä ymmärtää, jos näytettävän olisi jotain upeaa, mutta tässä kuussa olen neulonut iltaisin ainoastaan varastontuhoamisneuleita silmät ummessa.Hehtaaripussi
Malli: Grrlfriend Market Bag by Laura Spradlin
Lanka: Novita Mini (uudempi ja vanhempi), Novita Samos, Novita Alabama ja pari tuntematonta suuruutta, yht. 185g
Puikot: nro 4 ja nro 6

Tämän kassin ehdottomasti paras puoli on se, että siihen upposi ainakin kuuden puuvillalangan jämät! Siitä tuli vähän liian suuri, mutta koska kyse on jämäkassista, en todellakaan ruvennut purkamaan. Kyllä tätä jollekin uintireissulle tarvitaan. Kunhan vaan tulisi ne uintikelit...Muovipussiahmatit
Malli: The Quickie Plastic Bag Holder by Anna Maliszewski
Lanka: punaisessa Novita Virkkauslanka (3-kertaisena) 34g ja vihreässä mumman perintölankaa 23g
Puikot: punaisessa nro 3,5; vihreässä nro 3,5 ja nro 8

Muovipussiahmatit neuloin, koska muovipussit veivät laatikostosta yhden kokonaisen laatikon ja halusin laatikon toisenlaiseen käyttöön. Samalla heivasin puolet kasseista kierrätykseen työpaikalle (eikä yhtäkään ole tullut ikävä). Rumaakin rumemmat, mutta oikein toimivat. Vielä pitäisi neuloa yksi yläkerran vessaan.

Koska postaus on muuten niin aneeminen, on pakko vilauttaa jotain kaunistakin. Tästä lisää seuraavalla kerralla.2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Jos noin monta neuletta tekee kuukaudessa niin aika tahtia pitelee! Mä muuten löysin mun puikot, nyt puuttuu vaan lanka ja idea.

T. Suski

9:22 ip.  
Blogger Ripsu said...

suski, hyvä, että välineet on jo kunnossa! Siitä se lähtee ja pian loppua ei näy... :)

12:26 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home