torstaina, toukokuuta 29, 2014

Raitapeitto

En tiedä onko elämässä taas näin toukokuussa jotenkin liikaa liikkuvia osia vai mikä on, mutta neuleiden vaativuus ei kyllä päätä huimaa.Raitapeitto
Malli: feather & fan -mallineule
Lanka: Novita Florica kaksinkertaisena, yht. 365g
Puikot: nro 5

Kaaospeiton myötä innostuin neulomaan toisenkin vauvanpeiton. Aloitin reiättömällä siksakmallilla, mutta ohittelin kavennuskohdat aina iloisesti. Kun vaihdoin tuttuun ja turvalliseen feather & fan -malliin niin johan alkoi lyyti kirjoittaa.Vähän on tylsät värit, mutta kai nämäkin jollekulle kelpaa. Harmi vaan, että omat kaverit ja sukulaiset on jo vauvansa saaneet ja seuraavaan sukupolveen on todennäköisesti vielä vuosia aikaa.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Ihana peitto! Jos sille ottajaa kaipaat, kertoi toinen päätynaapuri SS vievänsä lastenkotiin stadiin vauvatavaraa kun siellä on aina pulaa kaikesta pienille. Pitäis putsata omatkin kaapit ja kysyä josko veis seuraavassa kuormassa hän ne sinne tarvitseville.

Tosin noin upean filtin vois pistää vaan tyhjiöpussiin oottelemaan mummopäiviä?


T. Suski

8:52 ap.  
Blogger Ripsu said...

Kiitos! Mummopäiviä tää peitto tuskin näkee :) Tässä tais sitten kuitenkin käydä klassisesti; "osta mekko ja juhla löytää sinut" -> neulo peitto ja syntymätön vauva löytää sinut ;)

Kiitos myös lastenkotitiedosta, onpa mielenkiintoista. Täytyy kysellä lisää livenä.

10:18 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home