sunnuntaina, joulukuuta 29, 2013

Murheenkryyni

Seuraavaksi on vuorossa vuoden kolmas torsoneule eli raitapaita. Tätä on tehty pitkään ja hartaasti, aloitus taitaa olla vuoden 2011 puolella. Tänä vuonna otin reippaan asenteen ja päätin saada neuleen valmiiksi. Jälkikäteen täytyy todeta, että onneksi aloitin tämän projektin jatkamisen jo kevään korvilla niin sain sen juuri ja juuri valmiiksi ajoissa.Raitapaita
Malli: Niina Kaakkurivaara (Moda 3/09)
Lanka: Novita Kotiväki, yht. 400g
Puikot: nro 2,5

Tämäkään neule ei tullut yhdellä neulomisella valmiiksi. Etu- ja takakappaleita neuloessani huomasin hups vaan hurauttaneeni vyötärömuotoilujen ohi. Tuskin tuo haitannee, koska ei niitä vyötärömuotoiluja omasta takaakaan oikein ole, tuumin ja jatkoin tikuttamista. Kun kiskaisin tekeleen ylleni, hihat olivat auttamatta liian lyhyet eikä neuleen laatikkomallikaan oikein vakuuttanut. Hmm... ehkä niitä muotoiluja olisi sittenkin tarvittu. Eikun purkamaan. Hihat saivat ensin lisäpituutta ja samalla veivasin päivittäin neuletta ylleni, että haittaako se laatikkomalli vaiko ei. Kyllä se haittasi niin paljon, että kaivoin taas sakset esiin ja pätkäisin neuleen kainaloiden alta poikki. Enää pitäisi päättää hihansuiden kohtalo. Haluaisin, että ne pussittaisivat, mutta narukiristys ei tunnu parhaimmalta vaihtoehdolta (ja siksi ne kuvassakin on syrtätty kummallisesti kyynärpäihin). Ehkä virittelen sinne jonkin kuminauhasysteemin.Eiköhän tämä käyttöön pääse, vaikkei suurin suosikki olekaan.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Toihan on oikeen "Hamptons" ja veikeä asetelma joulukuiset jouluvalot taustana

T. Suski

10:45 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Siis mä lukaisin nyt nämä sun päivitykset läpi ja nämä kaikki ovat niin IHANIA! Wau! Saako laittaa tilauksia Tampereen suuntaan? (solu)villasukathan jo löytyy... Neuletakki olisi ihan jees:)

7:55 ip.  
Blogger Ripsu said...

Suski: Kiitos. Joo, täytyyhän sitä jostain edes tietää, että kuva on oikeasti otettu jouluna eikä juhannuksena ;)

Anonyymi: Mitäh! Etkö sä luekaan mun blogia säännöllisesti! Kun tää päivittyykin niin kovin usein... Pitää pistää tilaustoiveet korvan taakse, ehkä niitä alkaa tulla sitten joskus kymmenen vuoden päästä, kun ei enää haluaisikaan ;)

10:47 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home