lauantaina, tammikuuta 12, 2013

Vuonna 2012

Tykkään vuodenvaihteessa miettiä mennyttä ja tulevaa. Neulerintamalla innostuin Villapeikon ideasta; minäkin kerron mitkä vuonna 2012 valmistuneista neuleista ovat päässeet ahkerimpaan käyttöön.

Blogiani selatessa kyllä vähän hämmästyin; puolet valmistuneista neuleista on mennyt lahjaksi! Minähän kyllä tykkään antaa neulelahjoja, mutta ehkä tänä vuonna kannattaa panostaa myös omaan perheeseen. (Ensimmäinen tavoite vuodelle 2013: enemmän neuleita pojille ja itselle, mies on kieltäytynyt kauniisti.)

Suurin suosikki on ehdottomasti ollut punainen villatakki. Vilukissana kuljen villatakissa koko talven ja tätä on siis käytetty ahkerasti, kun vaatekaapista ei toista samantyylistä löydy. (Toinen tavoite vuodelle 2013: lisää arkivillatakkeja, kiitos.) Takin malli on aivan täydellinen, hihatkin ovat prikulleen sopivan mittaiset. Ainoan miinuksen saa lanka, nypynpoistajalle olisi paljonkin käyttöä.

Myös virkattu kori ja tyynynpäälliset ovat olleet päivittäisessä käytössä, tässä verkkaisessa sisustustyylissä kun ei vuodessa mitään suuria muutoksia tapahdu. Olen myös ihastunut villaisiin tyynynpäällisiin eli niitä ehkä tulee jossain vaiheessa vielä lisääkin.

Sukat ja poikien pipot ovat myös menneet käyttöön, mutta aivan kuten aavistelinkin, kesälaukku ja carnaby-hame ovat jääneet vähemmälle. Kesälaukku on tosi paksu ja painava ja hame odottaa vuoritusta varmaan tuomiopäivään saakka.

Alkuvuosi sujuu vielä lahjaneuleiden parissa. Isä sai jälleen tossut.


Palatossut
Malli: Käspaikka
Lanka: Novita 7 veljestä ja muita jämiä yht. 160 g
Puikot: nro 3

Lahjamekko barbille
Malli: Sticka till barbie
Lanka: Novita Bambino ja tuntematon akryylilanka, yht. 5g
Puikot: nro 2

Esikoisen kaveri sai barbilleen hameen. Barbinvaatteita oli kyllä kiva neuloa (tosin etusormi esittää vastalauseen: ei enää kakkosen puikkoja, ne puhkovat sormet rei'ille) ja kaiken kruunuksi sain käytettyä tähän pienen akryylilangannyttyrän miltei sentilleen. Ilo se on pienikin ilo!

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

morjens, Milla tunnisti heti kuvan mallin ;D

Terkuin,
naapurin täti

10:18 ap.  
Blogger Ripsu said...

Mallihan on upea ja poseeraa tyylikkäästi kaikissa kuvissa ;)

9:45 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home