tiistaina, lokakuuta 30, 2012

Pikku apulainen, osa 2

Nyt ei pitäisi olla bloggaamisen enää kuvaamisestakaan kiinni, olen nimittäin löytänyt uuden hovikuvaajan. Hänen paras piirteensä on loppumaton kärsivällisyys, hän jaksaa kuunnella ohjeita ja ottaa kymmeniä ja kymmeniä kuvia. Ja katsokaa, tämän 4-vuotiaan taidot ovat ihan kelvolliset (kunhan kuvia jälkikäteen vähän rajaa).


Tämä hame meinasi ufoutua ihan loppumetreillä. Se valmistui kesän kynnyksellä ja eihän silloin viitsi mitään villahameita viimeistellä. Hameen neulomista jarrutti myös tukku epäilyksiä; onko se liian lyhyt? pussittaako helma? tuliko siitä kuitenkin liian makkarankuori? Pingottaminen teki kuitenkin jälleen ihmeitä, vaikka menin siitä mistä aita on matalin. Kastelin tekeleen ja oioin pyyhkeen päälle kuivumaan ilman ainuttakaan nuppineulaa. Hyvä tuli!


Carnaby -hame
Malli: Nikol Lohr
Lanka: Tekstiiliteollisuuden huopalanka, 235g
Puikot: nro 4,5

Kaikki kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Ja niinhän se onkin. Kaikki tuntui täydelliseltä vielä kuvia otettaessa. Kuvaussession jälkeen istahdin sohvalle ja voi itku mikä kutka! Ei auta kuin lähteä etsimään elämäni ensimmäistä alushametta.