torstaina, syyskuuta 17, 2009

Möbius

Tieto Ällistysmiehestä sai muutamiin ikuisuusprojekteihin vauhtia; ellen tee näitä nyt, nämä eivät valmistu ikinä!

Lupasin viime syksynä siskon anopille möbius-huivin kiitokseksi yösijasta. Sopivan langan ja värin etsimiseen kului muutama kuukausi. Sen jälkeen huivin aloitus aiheutti muutaman harmaan hiuksen. Sain huivin kyllä kiertymään, mutta aloitus erottui rumasti. Neuloin koko ajan neuletta käsijarru päällä ja sysäsin sen syrjään saman tien, kun löysin jotain kiinnostavampaa neulottavaa. Myös koko mietitytti, mutta sitä ei päässyt kesken työn mittailemaan ja helmineulekin veti vinoon. Sutta ja sekundaa oli tästä siis syntymässä.

Pakko oli kuitenkin jatkaa valmiiksi ja kerrankin kaikista pahoista enteistä huolimatta lopussa kiitos seisoi!


Möbius-huivi
Malli: Drops Design
Lanka: Austermann Alpaca Silk n. 200g
Puikot: nro 5

Aloitus toki erottuu, mutta niin se näyttää erottuvan Ravelryn perusteella muidenkin huiveista. Enää harmittaa ainoastaan se, että kaikkien tuskien vuoksi en huomannut nauttia ollenkaan ihanan langan neulomisesta.

2 Comments:

Blogger santra said...

Itse tein vastaavan huivin pari vuotta sitten. Lankana mulla oli jotain vanhaa mohairsekoitetta. Aloitusraidasta tuli mullakin hyvin näkyvä. Ajattelin, että olisi pitänyt tehdä vielä löysempi aloitus. Muistaakseni ohjeessakin kehoitettiin toimimaan näin. Purkamaan en ryhtynyt langan takia.

8:56 ip.  
Blogger LuonnossaNet said...

Olisimme toivomassa teitä pienimuotoiseen yhteistyöhön kanssamme käsitöiden ja neulomisen tiimoilta. Voitteko lähettää meille sähköpostiosoitteenne, niin kerromme lisää: luonnossanet@gmail.com

Laita myös viestiisi blogisi nimi sekä www-osoitteesi. Suuri kiitos jo etukäteen vastauksestanne!

1:09 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home