sunnuntaina, marraskuuta 08, 2009

Lahjoja

Vapaa-aika on vähentynyt radikaalisti toisen lapsen myötä. Ehdin kyllä edelleen neuloa vähäsen, mutta bloggaaminen näköjään jää. Onneksi esikoinen opetti jo aikoinaan, että aika aikaa kutakin.

Kaverin lapsi vietti synttäreitä ja kysyin äidiltä lahjatoiveita. Lapasista kuulemma on puutetta ja keltaiset kelpaisivat. Niinpä tein leijonalapaset


Leijonalapaset

Malli: peruslapanen, koristeluihin mallia ravelrystä

Lanka: Novita Wool
Puikot: nro 3,5

Koska visuaalinen silmäni loistaa edelleen poissaolollaan, koristeluihin tuhraantui todella paljon aikaa. Lopputulos kuitenkin tyydytti minua ja myös vanhempaa poikaa, hän vaati itselleen samanlaiset.

Olen myös yllättänyt itseni; muskariopen joulumuistaminen on korttia vaille valmis. Oikeasti en olisi ollut näin aikaisin liikkeellä, mutta halusin palavasti testata Novitan Puro -langasta raitahuivia. Itse en kuitenkaan sellaista tarvinnut, mutta värit näyttivät aivan muskariopen väreiltä. Toivottavasti tykkää.


Puro-huivi
Malli: Noro -striped scarf
Lanka: Novita Puro, värit Kanervikko ja Ruska, molempia yksi kerä
Puikot: nro 4,5

Nauratti taas neuloessa. Miten ihmeessä voin olla näin rajoittunut? Aluksi raidat näyttivät oikein kivoilta, violetin eri sävyjä ja vähän vihreää, mutta siinä vaiheessa, kun ruosteenruskea ja sinivihreä rupesivat kilpailemaan keskenään, halusin jo purkaa koko jutun. Päätin kuitenkin jatkaa ja sinne ne riitasoinnutkin näyttävät sekoittuvan. Ehkä pitäisi neuloa enemmäkin näitä raitahuiveja, voisi oma värimaailmakin vähän avartua.

4 Comments:

Blogger Pelagia said...

Ripsu, tapaamme ke 11.11.09 neuleiden merkeissä Nummelan Prisman kahvilassa... ehtisitkö mukaan, vaikka ällistysmiehissäsi varmasti puuhaa riittääkin... =)

12:59 ip.  
Blogger Zelda said...

Ihanat jellonat! Puro-huivista puhumattakaan. Tosi mukavaa, että ehdit meitä moikkaamaan.

11:13 ip.  
Blogger Ripsu said...

Kiitos ensinnäkin Pelagialle kutsusta. Pakkohan mun oli tulla, kun näin henkilökohtaisesti kutsuit :)

Zelda: Kiitos kehuista. Mä viihdyin tapaamisessa paremmin kuin hyvin, täytyy tulla ehdottomasti uudelleen!

9:10 ip.  
Blogger Ninnu said...

Ihanat leijonat! :)

12:40 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home