tiistaina, joulukuuta 16, 2014

Minne menit marraskuu?

Marraskuu kului niin että hujahti. Blogiin palatessani huomasin, että saman kohtalon oli kokenut myös lokakuu. Yritän petrata nyt joulukuussa, koska neulottu täällä kuitenkin on.Ruskeasta huivista innostuneena pistin uuden huivin puikoille. Langan sain Lankalaatikko-ryhmän lankakarusellista. Mikä loistava tapa saada uutta ja inspiroivaa lankaa varaston kuitenkaan kasvamatta! Itse tungin karuselliin muutaman kerän vaaleita bambu- ja silkkivillalankoja.Malli: The Elder Tree Shawl by Sylvia Bo Bilvia
Lanka: Lana Gatto Class, 165g
Puikot: nro 5,5Tämän huivin neulominen oli ihanaa, koska lanka oli pehmeää, väri oli kaunis ja mallineule niin looginen. Ainoa ongelma oli langasta leijailevat höytyvät, joita yskiskelin kurkustani useampaan otteeseen. Jatkossa mietin angoralangan hankkimista kyllä kahteen kertaan. Mutta huivi on silti ihana!Seuraavaksi on luvassa jotain jouluisempaa.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Näyttää todella monikäyttöiseltä ja sulle sopiva väri!

T. Suski

5:44 ip.  
Blogger Ripsu said...

Kiitos suski! Joo, värillä ei väliä, kunhan se on vihreä. Eli tykkään kyllä tosi paljon. Ja mullahan on menossa huiviprojekti; miten monella eri tavalla huivia voi käyttää.

9:09 ip.  
Anonymous Liisa said...

Onpa kaunis huivi sopii jouluna laittaa kaulaan!

6:47 ip.  
Blogger Ripsu said...

Kiitos Liisa :)

11:45 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home