lauantaina, toukokuuta 05, 2007

Tyhjien käsien syndrooma

Hirvittävä neulelama takana. Kädet olisivat kyllä neuloneet, jos olisi ollut jotain mitä neuloa. Mutta kun ei ollut! (Lukuunottamatta tietenkin niitä muutamaa jurakauden muumiota.) Pojan palmikkopaidan jälkeen jäi tyhjyys. Näin siinä aina käy, kun urakoi yhtä työtä kiireessä valmiiksi eikä ehdi aloittaa mitään muuta.

Booga oli pakko tehdä valmiiksi, vaikkei yhtään huvittanut. Onneksi siitä tuli kuitenkin ihan kiva ja käyttökelpoinen, just sopiva kukkarolle, avaimille ja kännykälle.


















Booga bag
Ohje: Julie Anderson
Lanka: Virtain Villan hahtuva 120g
Puikot: nro 6

Sain myös vihdoin ja viimein aloitettua pojalle pipoa.














Onneksi Tikrun mami kävi vierailulla ja toi mukanaan Victorian Lace -kirjan. Kyllä kuola valui ja innostus palasi!

2 Comments:

Blogger Altocumulus said...

Upea tuo poikasi villapaita! Booga näyttää myös kivalta, näppärän kokoinen. Mua vaivaa tyhjien käsien syndrooma aika usein, kun tykkään tehdä työt yksi kerrallaan valmiiksi noin pääpiirteittäin, mutta en ehdi suunnitella seuraavaa työtä sitten valmiiksi odottelemaan useinkaan.

1:18 ip.  
Blogger Ripsu said...

Kiitos kehuista.

Mä joskus haaveilin, että josko olisin osannut tehdä vaan yhtä työtä kerrallaan. En osannut. Silloin ei kyllä ollutkaan "mulleioomitääntekemistä" -fiilistä. Nyt siis aloittelen hyvällä omatunnolla yhä uusia ja uusia neuleita ettei vaan syndrooma toistu :)

9:38 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home