keskiviikkona, toukokuuta 23, 2007

Ihanat sekundat!

Onpas kerrassaan nautinnolliset sukat. Ihanat neuloa ja vielä ihanammat pitää! Regia Silk nousi samaan rakastettavien lankojen kastiin Sivillan kanssa. Myös ohje oli perusteellinen ja kokokin osui kohdalleen just eikä melkein. Ei siis purkamisia!















Falling in Love -sukat
Malli: Anniken Allis
Lanka: Regia Silk, 52g
Puikot: nro 2,5


Kaikkea uuttakin tuli opittua. Ensinnäkin oli kiva käyttää virkattua valealoitusta ja oppia neulomaan sukka päkiästä alkaen.

Toisekseen tuli opeteltua tiimalasikantapää. Se ei ehkä kuitenkaan oo mun juttu, jalka kun on luisevaa ja korkeaholvista mallia (ainoa paikka muuten tässä kehossa, josta voi käyttää sanaa "rintava"). Tiimalasikantapää saattaa toimia ehkä paremmin pojan pullajaloissa...



















Kolmanneksi oli pikku pakko opetella neulomaan sukat pyöröpuikoilla. Pari sukkapuikkoa nimittäin katosi mystisesti matkan varrella. Onneksi katosi, muuten tämäkin kokeilu olisi jäänyt hamaan tulevaisuuteen. Nyt en taida enää sukkapuikkoja sukkien neulomiseen käyttääkään.

Kaikesta ihanuudesta huolimatta sekundat näistä tuli. Lanka nimittäin loppui kesken kaikesta huolellisesta etukäteispunnituksista huolimatta. Sujuvasti jatkoin toisen sukan loppuun toisella, vähän tummemmalla langalla. Ehkä hieman harmittaa, mutten jaksanut uutta kerääkään ostaa parin rivin takia.