torstaina, tammikuuta 08, 2015

Vuoden 2014 neuletilinpäätös

Ryhdistäydyin joululomalla ja tein inventaarion lankalaatikoissani. Samalla laskeskelin myös kuluneen vuoden neulesaldoa.

Toinen sängynaluslaatikko täyttyy sukkalangoista ja muutamasta puuvillakerästä:


Oli ilahduttavaa huomata, että sain lankaa kulumaan jälleen enemmän kuin viime vuonna, tänä vuonna rapiat 4,5 kg. Neuleita myös valmistui ihan kiva määrä. Tänä vuonna valmistui lähinnä asusteita (yht. 20 lapaset, sukat tai kämmekkäät). Lisäksi neuloin kaikkea kummallista sekalaista, mm. verkkokasseja, pannunalusia ja säilytyskoreja. Yllätin itseni innostumalla huivien ja peittojen neulomisesta. Vauvanpeittoja syntyi kaksi, huiveja neljä.

Toinen sängynaluslaatikko sisältää lähinnä villa- ja merinovillalankoja:


Koko vuonna en neulonut yhtään isompaa neulevaatetta. Yhtenä syynä taitaa olla varastolankojen sisältö. Olen neulonut jo kaikki houkuttelevat vähänkään suuremmat yhtenäiset lankamäärät pois ja jäljellä on lähinnä paljon jämiä. Liian paljon. Punnitsin lankavarastoni noin suunnilleen, lankaa on tällä hetkellä noin 12,5 kg. Järkytyin hieman. En nimittäin ole juurikaan ostellut lankaa vaan jo muutaman vuoden olen keskittynyt varastolankaneulomiseen. Klassisesti luulin lankaa olevan paljon vähemmän. No, sainpa ainakin melkoisen inspiraatiopotkun persuksille, taitaa vuoden alussa valmistua paljon paksulankaneuleita.

2 Comments:

Anonymous Suski said...

:D sulla on komee lankavarasto! Mun muutama kerä kalpenee tuon rinnalla

7:36 ip.  
Blogger Ripsu said...

Nää on kerääntyneet salakavalasti... Sitä aina luulee ehtivänsä paljonkin. Ikävä puoli asiassa on se, että miltei koko lankavarasto on erilaisia jämiä. Mihinkään isoon (tyyliin neuletakki) ei oo kivoja lankoja.

5:05 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home