lauantaina, helmikuuta 07, 2015

Creeper

Taas saa todeta, että kaikkeen sitä ryhtyy. Viime syksynä Minecraft-peli rantautui perheeseemme ja siitä alkoi Minecraft-huuma. Koska esikoinen tarvitsi uuden pipon ja koska vihreitä jämälankoja oli paljon, sain kuningasajatuksen Creeper-piposta.Siinä vaiheessa, kun kierroksella oli 19 pientä lankanyssäkkää toisiinsa sotkeutuneina, mieleen hiipi epäilys idean järkevyydestä. Selvisin lankasotkusta intarsiakalojen ja -kummitusten avulla. Tosin loppuvaiheessa huomasin helpoimmaksi pitää langat vapaina ja vetää käytössä oleva lanka tyynen rauhallisesti sotkun läpi. Jes, voiton puolella.Creeper-pipo
Malli: itse väkerretty
Lanka: 5 eri vihreää, 1 valkoinen ja 1 musta, yht. 63g (merkkeinä Gjestal Baby Ull, Sandnes Lanett, Novita Wool, Arwetta, Novita Bambino, Novita Florica)
Puikot: nro 2,5


Väärä oli luulo. Päättely on vienyt kaikkein eniten aikaa. Reilut 110 pientä tai vähän suurempaa neliötä, jokaisessa kaksi langanpäätä. On tässä hurahtanut useampikin telkkariohjelma neula kädessä.Kaiken kuitenkin korvaa iloisen käyttäjän ihastunut ilme!

2 Comments:

Anonymous Suski said...

Upea, seuraavaksi Hay Day-pipo?

10:55 ap.  
Blogger Ripsu said...

Kiitos Suski. Ja se Hay Day taitaiskin olla äidille ;)

11:53 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home