sunnuntaina, helmikuuta 26, 2006

Lankapaasto?

Hamstrauksesta huolimatta hahtuvakiekot ovat huvenneet uhkaavasti. Kun hätä on suurin on apukin onneksi lähellä. Nämä ihanat Pirtin kehräämön hahtuvakiekot kotiutuivat meille kuluneella viikolla. Aah mitä värejä...















Muttamutta. Muut kerät eivät ole huvenneet. Päinvastoin, tuntuu siltä kuin kerät lisääntyisivät keskenään.














Nämä kolme sängynaluslaatikkoa ovat täynnä lankoja. Eivätkä lopu vaikka miten neuloisin. (Huomatkaa kuitenkin ällistyttävä järjestelmällisyys, joka ei tosiaankaan kuulu luonteenpiirteisiini; olen järjestänyt langat materiaalin mukaan ja maalarinteipeissä lukee "Nallet", "Floricat" jne.) Ja voin jatkaa TV-shopista tutulla lauseella: Eikä tässä vielä kaikki! Lankoja löytyy myös appiukon tekemästä kapiokirstusta ja vaikka kuinka valittelen miten vaatteet eivät mahdu kaappeihin niin sujuvasti sinne solahtaa kuitenkin lankapussi poikineen. Aarteenani on mummalta peritty pussillinen sukkalankoja. Niitä en henno käyttää oikein mihinkään, hypistelen vain ja muistelen miten parikymmentä vuotta sitten mumma opasti ensimmäisen villapaitani neulomisessa.

Olen harkinnut vakavasti lankahamstereihin liittymistä. Josko tänä vuonna paaston aikana paastoaisinkin uusista lankakeristä? Hmm... ei ollenkaan pöllömpi idea.

5 Comments:

Blogger Salanimi said...

Oi mitkä ihanat lankalaatikot! Tuonne kun pääsisi hypistelemään :o) Omat vaivaiset lankavarastoni ovat epämääräisissä pussukoissa ja nyssäköissä ympäri taloa, mutta tuo ei näytä ollenkaan hullummalle järjestelyllä, varsinkin, jos ostaisi heti 3 kans noita laatikoita ja alkaisi täyttää niitä, koska pitäähän laatikoissa olla täytettä...Hmmmm :o)))

3:00 ip.  
Blogger Ripsu said...

Jos haluat säilöä lankoja täältä ikuisuuteen niin suosittelen ostamaan laatikoita heti vaikka viisi. Voin taata, että täyttyvät ja varmaan melko piankin. Meissä jokaisessahan asuu pienen lehmän lisäksi suuri lankahamsteri :)

8:59 ip.  
Blogger Lape said...

juu kokemusta on, kaksi ei riittänyt mihinkään, eikä neljännenkään täyttämisessä tarvinnut apua... ja eikä siinä kaikki ;) Sanoo pesunkestävä hamsteri jonka 31kg ei kannata ottaa mallia...

9:10 ip.  
Blogger verano said...

Kiva blogi sinulla. Oletko harkinnut blogilistalle liittymistä? Ainakaan en blogiasi sieltä löytänyt..

Mullakin olis tarvetta jonkinlaisille laatikoille, toistaiseksi kun langat (jotain 5-10kg) on vielä muovipusseissa siellä täällä.. :)

2:39 ip.  
Blogger Ripsu said...

Ooh! Ihanaa, kommentteja! Harmi vaan kun en heti päässyt kommentoimaan :(

Ihan lapen lankamääriin en pääse, mutta lähelle kymmentä kiloa täälläkin päästään. Joskus aina mietin, että mitä kaikkea lankojen tilalle mahtuisikaan... Turha luulo kuitenkin.

Verano, olen harkinnut myös blogilistaa, mutta tällä hetkellä olen vasta toipumassa Suomalaisiin neuleblogeihin liittymisestä. Huh, kun se teetti töitä! Ehkä jonain päivänä rohkenen taas täyttää liittymiskaavakkeita.

9:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home